Ring i dag
75 12 96 91

Murermester Frands Jensen Facademaling3

Smukt malede facader i murermesterkvalitet

Vi tilbyder en ekstra holdbar løsning til fornyelse af husets facade. Med den unikke, miljøvenlige silikatfarve fra KEIM får boligens facade en gennemsnitlig levetid på 20 år, hvilket er op til 8 år længere end ved almindelig maling.

I overenstemmelse med klassisk murermesterkvalitet sørger vi for: en grundigt gennemgang af facadens tilstand (inkl. soklen); udbedring af eventuelle skader og revner; fjernelse af unødvendige søm; grundig rengøring af alle flader før malingen påføres m.v.

Fordelene ved Keim Maling

  • Ekstraordinær holdbarhed: Hvor andre malingstyper lægger sig som et nyt lag på overfladen, forstener KEIM Silikatfarve sig med underlaget og sikrer derved en meget lang levetid.
  • Beskyttelse mod fugtskader: Malingen er diffusionsåben, så fugt fra muren og bygningen kan afgives.
  • Ingen afblegning: Malingen består af uorganiske farvepigmenter, som ikke påvirkes af solens UV-bestråling og derved hindres afblegning af facaedens farve.
  • Sundhed: Malingen er fri for sundhedsskadelige opløsningsmidler og indeholder heller ikke det allergifremkaldende konserveringsmiddel MI (Methylisothiazolinone).
  • KEIM Silikatfarve giver boligen et flot, ensartet og kalkmat finish. Malingen egner sig til alle bygningstyper (ud- og indvendig), inklusive ældre huse med vanskelige facader og lysforhold.

Læs mere om KEIM maling på www.keim.dk

Murermester Frands Jensen Facademaling2

 

Murermester Fanoe arbejdsomraader maling KEIM