Ring i dag
75 12 96 91


Murermester Frands Jensen historie paa Fanoe
Murermester Frands Jensen på Figenhavens grund i Nordby

Murermester Frands Jensen blev etableret i 2000. Inden da havde Frands Jensen allerede opbygget 10 års erfaring som murersvend, både på Fanø og i Esbjerg. Tiden var nu inde til nye udfordringer, og Frands valgte at etablere et murermesterfirma, der både skulle betjene kunder i Esbjerg og på Fanø.

Erfaring, arbejdsglæde og faglig stolthed

Fra begyndelsen var værdierne ’erfaring, arbejdsglæde og faglig stolthed’ de bærende elementer i firmaets udvikling og vækst. Gennem årene er flere murersvende blevet ansat og nye kompetencer tilført inden for bl.a. totalentreprise og restaurering af ældre, bevaringsværdige huse.

Fortsat gang i udviklingen

I dag er 13 medarbejdere beskæftiget i murermesterfirmaet, og der er fortsat gang i udviklingen. I 2014 blev virksomhedens domicil i Nordby udvidet med en ny bygning til kontor, mødelokale og personalefaciliteter. Og i december startede opførelsen af det historiske nybyggeri Figenhavn.

En del af lokalområdets fremtid

”Som murermesterfirma på Fanø og i Esbjerg glæder vi os over at være en del af lokalområdets udvikling. Vi har så meget at være stolte af med vores flotte, velbevarede bygninger, der kendetegnes ved gennemført kvalitet i helhed og detalje. Hos Murermester Frands Jensen ønsker vi at gøre kunsten efter, dvs. skabe klassisk smukke og tidsløse boliger i ægte murermesterkvalitet, der også vil stå flot om hundrede år.”
– Murermester Frands Jensen

Godt håndværk

Hos os handler 'godt håndværk' om
at opfylde kundens forventninger
– og mere til.

Læs mere om godt håndværk