Om os

Solidt håndværk – og mere til
Murermester Frands Jensen har gennem 30 år leveret klassisk murermesterkvalitet til kunder i Esbjerg og på Fanø. Vi har ekspertise inden for både ombygning af boligerrenovering af badeværelser, facademaling, restaurering af ældre huse og meget mere.

Mød vores team eller læs mere om vores historie.

Smukt udført murerarbejde med lang levetid
Vores vision er at skabe solidt byggeri, der også vil stå flot i Esbjerg om 100 år. Vi arbejder derfor målrettet efter at opfylde fremtidens krav til kvalitet, funktionalitet og miljøvenlighed.

Unikke badeværelser, der øger boligens værdi
Hvert år leverer vi mere end 50 nyrenoverede badeværelser til private boligejere. Vi lægger vægt på at skabe ekstra holdbare badeværelser, som øger boligens værdi og imødekommer den enkelte kundens behov. Vores speciale er individuelle, skræddersyede løsninger – til dig, der ønsker moderne funktionalitet og højeste kvalitet.

God rådgivning
For os starter godt håndværk altid med god rådgivning. Vi lytter altid til dine ønsker og kommer med input til, hvordan projektet kan udføres bedst muligt inden for det angivne budget. Det vigtigste for os er, at du bliver glad for resultatet. Derfor har vi en løbende dialog med vores kunder – både før, under og efter projektets udførelse. Det er god kundeservice for os.

Underentreprenør
Vi har mange års erfaring som underentreprenør for håndværksmestre og bygherrer i Esbjerg, Fanø og omegn, som udfører totalentrepriser. I forbindelse med forsikringsskader hjælper vi gerne VVS-virksomheder, som har brug for hjælp til murerentreprisen.

Kontakt Murermester Frands Jensen i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Godt håndværk

Hos os handler ‘godt håndværk’ om
at opfylde kundens forventninger
– og mere til.

Læs mere om godt håndværk