Historie

I mere end 20 år har Murermester Frands Jensen udført murerarbejde på Fanø og i Esbjerg. Siden Frands grundlagde virksomheden, er den vokset med medarbejdere og afdeling i Esbjerg og på Fanø. Målsætningen forbliver dog den samme: Godt håndværk, personlig rådgivning og murerløsninger af høj kvalitet.

Rødder i det lokale

Murermester Frands Jensen blev etableret i år 2000 af Frands Jensen. På daværende tidspunkt havde Frands allerede 10 års erfaring som murersvend bag sig og havde tidligere arbejdet på projekter i både Esbjerg og på Fanø, som også blev udgangspunktet for hans virksomhed.

En virksomhed i udvikling
Der er sket meget de seneste tyve år, medarbejderstaben er vokset og med to afdelinger i henholdsvis Esbjerg og på Fanø, kan vi være tæt på kunderne. Der er løbende blevet tilført nye kompetencer samt tilpasninger til tidens trend og byggeskikke, ligesom den enkelte medarbejder har mulighed for at dygtiggøre sig inden for det område, de brænder for.

Specialistopgaver og ekspertområder
Vi har erfaring med hele murerfaget og startede også op som en virksomhed, der udførte alle typer af murerarbejde. Nu betragter vi i højere grad os selv som specialister inden for vores kerneområder:

  • Badeværelser
    – Vi udfører renoverings opgaver som underentreprenør for private og erhverv
    – Del- og under entrepriser for private
  • Renovering
    – Vi udfører totalentrepriser for private

Murerfaget er et bredt fag, og det kræver mange kompetencer at favne det hele. Vores årelange erfaring betyder, at vi ved, hvad vi er gode til, og hvor vi kan gøre en forskel for vores kunder. Vi fokuserer altid på veludført håndværk af høj kvalitet, personlig og nærværende rådgivning samt sikrer vores kunder det resultat, de drømmer om.
Fra mindre opgaver mureropgaver til totalrenovering af badeværelser har de seneste år budt på mange spændende opgaver, som alle har gjort os til endnu dygtigere håndværkere.

Flad ledelsesstruktur
På trods af virksomhedens udvikling er vi stadig i et sammentømret team, hvor Frands stadig er koordinatoren for de fleste projekter, som en synlig leder og stærk kundekontakt.

Vi brænder alle for murerarbejdet og det gode håndværk.

Godt håndværk

Hos os handler ‘godt håndværk’ om
at opfylde kundens forventninger
– og mere til.

Læs mere om godt håndværk