Ring i dag
75 12 96 91

Murerarbejde

Drømmer du om at forvandle eller renovere dit hjem? Hos Murermester Frands Jensen arbejder vi hver dag for at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Vores årelange erfaring er din garanti for veludført arbejde. Hver gang.

Vi tror ikke på standardløsninger, og vores murere er kendetegnet ved en stor passion for deres fag. Her vil du altid blive hørt, og sammen vil vi finde den bedst mulige løsning til netop dit hjem. For os er den rigtige rådgivning en stor del af alle opgaver.

Vi udfører alle mureropgaver inden for renovering, ombygning og restaurering. Gennem årene har vi opnået en særlig specialistviden om restaurering af fredede bygninger, og det betyder, vi altid udfører vores arbejde med respekt for en bygnings unikke historie.

Desuden udfører vi mange renovationer af badeværelser. Det gør os i stand til at komme med kreative løsnings- og materialeforslag til dit badeværelse med fokus på både funktionalitet og smukt håndværk.

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 75 12 96 91 eller på mail info@frandsjensens.dk

 

 

DSCF1971 slim

Gør dine renovationsdrømme til virkelighed! Sammen lægger vi en plan for projektet, og vi sørger for, vi når i mål – til tiden!

Renovering og ombygning af huse

DSCF7441 slim

Har du brug for hjælp til reparationer på dit hus? Vi kan hjælpe med både store og små mureropgaver i Esbjerg og omegn.

Reparationer

Renovering af badeværelse i Esbjerg - Murermester Frands Jensen

Hvert år leverer vi mere end 50 nyrenoverede badeværelser. Ingen af vores løsninger er ens, for vi lytter til den enkelte kunde og elsker at skabe personlige og unikke rum.

Badeværelse - renovering

Murermester Frands Jensen restaurering2

Fra kirker til herregård, stråtækre huse og stendiger. Vi løser restaureringsprojekter i hele Danmark – altid med fokus på at bevare bygningernes oprindelige charme.

Fredede / bevaringsværdige bygninger