Ring i dag
75 12 96 91


Murermester Frands Jensen historie paa Fanoe
Murermester Frands Jensen på Figenhavens grund i Nordby

Murermester Frands Jensen blev etableret i 2000. Inden da havde Frands Jensen allerede opbygget 10 års erfaring som murersvend, både på Fanø og i Esbjerg. Tiden var nu inde til nye udfordringer, og Frands valgte at etablere sit murermesterfirma på Fanø, hvor han så en spændende mulighed for at blive en del af øens traditionsrige byggekultur.

Erfaring, arbejdsglæde og faglig stolthed

Fra begyndelsen var værdierne ’erfaring, arbejdsglæde og faglig stolthed’ de bærende elementer i firmaets udvikling og vækst. Gennem årene er flere murersvende blevet ansat og nye kompetencer tilført inden for bl.a. totalentreprise og restaurering af ældre, bevaringsværdige huse.

Fortsat gang i udviklingen

I dag er 13 medarbejdere beskæftiget i murermesterfirmaet, og der er fortsat gang i udviklingen. I 2014 blev virksomhedens domicil i Nordby udvidet med en ny bygning til kontor, mødelokale og personalefaciliteter. Og i december samme år startede opførelsen af det historiske nybyggeri Figenhavn.

En del af Fanøs fremtid

”Som murermesterfirma på Fanø glæder vi os over at være en del af øens udvikling. Vi har så meget at være stolte af på Fanø med vores flotte, velbevarede bygninger, der kendetegnes ved gennemført kvalitet i helhed og detalje. Hos Murermester Frands Jensen ønsker vi at gøre kunsten efter, dvs. skabe klassisk smukke og tidsløse boliger i ægte murermesterkvalitet, der også vil stå flot på Fanø om hundrede år.”
– Murermester Frands Jensen

Godt håndværk

Hos os handler 'godt håndværk' om
at opfylde kundens forventninger
– og mere til.

Læs mere om godt håndværk