Ring i dag
75 12 96 91


Murermester Frands Jensen medarbejderkursus

"Det bedste ved at arbejde hos Frands Jensen er, at man får ansvaret for sine opgaver og kan præge sin egen arbejdsdag. Det er en felksibel arbejdsplads, hvor der er fokus på balancen mellem arbejde og fritid. Vi er et sammentømret hold, der har et godt samarbejde." - Jan Strand, Murer

Vi er et godt sammentømret team af dygtige fagfolk, bestående af seks murersvende, to murerarbejdsmænd og en lærling. Vi er ærekære og er altid stolte af vores håndværk. 

En god arbejdsplads

Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har en varieret og spændende arbejdsdag med plads til ekspertiseområder og nye udfordringer. Vi er altid meget lydhøre overfor nye idéer og vinkler på vores arbejde og værdsætter god sparring mellem kollegaer. 

Flere af vores medarbejdere arbejder på større projekter, hvor tæt samarbejde er en forudsætning - også på tværs af faggrupper. I andre perioder arbejder vi hovedsagligt med mindre opgaver, og vi tror på, at netop dén variation er med til at skabe en god hverdag med mulighed for faglig udvikling. 

Vi investerer desuden løbende i udviklingen af vores kompetencer og har en vision om at være lokalområdets bedste læreplads, hvor alle medarbejdere er med til at videregive deres viden til nye lærlinge. 

Frands

   

Frands Jensen
Murermester
Mobil 40 18 96 91

Frands Jensen har gennem 30 år arbejdet inden for boligbyggeri på Fanø og i Esbjerg.

Frands leder alle byggeprojekter, rådgiver den enkelte kunde og er hver dag ude for at tjekke op på igangværende projekter for at sikre højeste kvalitet og overholdelse af tidsplanen.

 

Godt håndværk

Hos os handler 'godt håndværk' om
at opfylde kundens forventninger
– og mere til.

Læs mere om godt håndværk