Renovering og ombygning af huse

Renovering af boliger og ejendomme

Vi varetager alle opgaver, store som små, inden for renovering af huse i Esbjerg og omegn.

Vores mål er at levere funktionelle og kvalitetssikre løsninger, så både glæden ved resultatet og værdien i huset stiger. Vi specialiserer os i renovering af huse både udvendigt og indvendigt, og fungerer som din sparringspartner igennem forløbet. Få et uforpligtende møde med faglig sparring og inspiration til fornyelse af dit hjem.

Facaderenovering
Trænger facaden til et løft? Vi frisker huset eller ejendommens ydre op, og giver facaden et nyt udtryk. Uanset om det er en gennemrenovering, mindre skadesreparationer eller udskiftning af bygningsdele, så løser vores murer opgaven.

Tagrenovering
Forlæng levetiden på dit tag. Vi klarer både rensning og renovering af dit tag, og har mange års erfaring i forskellige tagopgaver. Ved en grundig gennemgang af taget, kan vi hurtigt konstatere dens stand, og i samarbejde med dig, rådgiver vi dig til den bedste løsning der potentielt kan sikre dit tag en længere levetid på 10+ år.

Renovering af badeværelse
Om det drejer sig om blot en udskiftning af toilettet, eller en gennemgående renovering af dit badeværelse, så løser vi det. Ved selv en mindre renovering kan et badeværelse få et helt nyt liv og udtryk. Vores professionelle håndværkere løser både totalrenoveringer eller delrenovering af dit badeværelse. Og netop renovering af badeværelser er vores speciale – læs mere om det her.

Renovering af køkken
Dét rum i huset hvor vi opholder os mest, men også der hvor interiøret virkelig bliver brugt. Overvejer du en køkkenrenovering eller måske at give køkkenet en opgradering? Et køkken behøver ikke skiftes helt ud for at føles nyt! Vores håndværkere hjælper dig med at realisere dine køkkendrømme, og fører dem ud i livet for dig.

Med et erfarent mandskab og et netværk af dygtige specialhåndværkere kan vi håndtere opgaver i alle størrelser. Vi har også speciale i restaurering af ældre, bevaringsværdige huse.

Er din skorsten i risiko for fugt- og frostskader på grund af revner eller ødelagte mursten?

Vi kommer gerne forbi til et uforpligtende eftersyn af din skorsten. Afhængig af skorstenens tilstand tilbyder vi professionel reparation, imprægnering eller ommuring af skorstenens pibe.

Få en skorsten, der kan klare al slags vind og vejr
Skorstenen er en af husets mest følsomme bygningsdele, der året rundt udsættes for al slags vejr. Vi lægger derfor vægt på stor omhyggelighed i murerarbejdet, så du får en ekstra holdbar og sikker skorsten:

  • Vi gennemgår nøje alle skorstenens dele for skader eller fejl før murerarbejdet påbegyndes.

  • Vi tager højde for boligens karakter og arkitektur, inkl. bibeholdelse af detaljeret murværksudsmykning.

  • Vi leverer højeste kvalitet med en fuldmuret løsning, hvor stenene lægges én ad gangen og med stor præcision.
  • Vi sikrer overholdelse af Bygningsreglementet, og alle materialer er MK-godkendte. Dertil er vi medlem af Byg Garanti – din sikring for godt håndværk.


Med mange års erfaring i renovering af skorstene på Fanø har vi ekspertise i alle typer skorstene og tilbyder også nyopførelse af skorstene.

Om Murermester Frands Jensen

Hør mere om vores historie og værdier
– og mød vores team.

Læs mere m os