Fanø

Find os eller kontakt os her

Brug for et nyt badeværelse på Fanø?

Bor du på Fanø omegn, og er på jagt efter kompetente murere, som kan renovere dit badeværelse? Så er du landet det rette sted. Frands Jensen Badeværelsers mange dygtige faguddannede murere, leverer hvert år mere end 200 nyrenoverede badeværelser til 200 tilfredse kunder.

Vi skaber veludført håndværk ned til mindste detalje, og lover dig kvalitetssikret løsninger. Vi rådgiver og hjælper dig igennem hele processen, fra start til slut. Her er vores eneste mål, at vi får indfriet dine ønsker, og får skabt dit drømmebadeværelse.

Vores kompetente murere på Fanø skaber smukke og funktionelle badeværelser, hvor du aldrig vil blive træt af at tage et bad. Her vil vi i tæt samarbejde med dig, skabe et rum som du stolt kan vise frem.

Kontaktperson

Frands Jensen
Tlf.: +45 75 12 96 91
E-mail: fj@frandsjensens.dk

Frands har ansvaret for projekterne fra start til slut. Frands tager en snak med jer i forhold til jeres ønsker og udarbejder tilbud og tegninger hertil.
Når disse godkendes, har Frands kontakt til håndværkerne og jer under byggeforløbet fra den praktiske del starter til den slutter. Han har overblikket på projektet, og I vil altid kunne spørge ham om arbejdet.

Skriv til os

Lad os hjælpe dig med dit næste badeværelsesprojekt
– intet er for stort eller småt. Tøv ikke med at kontakte os.
Vi glæder os til at høre fra dig!