Nyt badeværelse

FÅ Drømmebadeværelset

SKAB DIT NYE BADEVÆRELSE FRA BUNDEN

Ønsker du et helt nyt badeværelse, så det bliver et rum lige præcis efter dine ønsker? Vi kan skræddersy dit nye badeværelse helt uden begrænsninger. Det er nemt og ligetil, for vi styrer slagets gang fra start til slut og tilb

Ønsker du et nyt badeværelse, så det bliver et rum lige præcis efter dine ønsker? Vi kan skræddersy dit nye badeværelse helt uden begrænsninger. Det er nemt og ligetil, for vi styrer slagets gang fra start til slut og tilbyder alt, hvad du behøver.

yder alt, hvad du behøver.

Vi designer et lækkert og funktionelt kvalitetsbadeværelse i samarbejde med dig, og vi rådgiver gerne om design, materialer mv. Frands Jensen leverer alt til badeværelset, så du ikke har behov for hjælp andre steder. Vi ønsker, at det skal være lige så enkelt som at købe enhver anden større vare til hjemmet. Med over 30 års erfaring i at lave badeværelser er vi sikre på at finde den perfekte løsning også til dig!

Hvad indebærer opgaven med et helt nyt badeværelse?

Vi fjerner hele det gamle badeværelse, alle installationer udskiftes, og der er mulighed for at skabe et helt nyt badeværelse fra bunden – lige som du ønsker det. Har du kun brug for at få skiftet elementer og fliser, kan du kigge nærmere på en renovering af badeværelse i næste afsnit.

Hos Frands Jensen står vi naturligvis for hele processen fra A til B – og du involveres i det omfang, du ønsker. Vi tegner dit nye badeværelse i 3D format, så du bedre kan se det endelige resultat og tage de rigtige valg for dit badeværelse. Vi laver en tidsplan for projektet, og du får en fast kontaktperson, som holder dig orienteret gennem hele forløbet.

Hvad får du?

 • Vi leverer en samlet renovering af et baderum i høj kvalitet
 • Vi står for hele processen fra start til slut
 • Fast, god pris
 • Fast leveringstid
 • Kort produktionstid
 • Arbejdet udføres som aftalt og uden fejl

Når beslutningerne er taget, badeværelset er designet, og materialevalget er på plads, tager det ca. 3 uger at skabe drømmebadeværelset.

Kontakt os for at få et tilbud på et badeværelse til dine behov

GIV DIT BADEVÆRELSE NYT LIV

Vi ved, hvor vigtigt det er at have et funktionelt og stilfuldt badeværelse, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi sørger altid for at lytte til dine ønsker og behov og skræddersy vores løsninger derefter. Hvis du bor i Esbjerg, Sønderborg eller Fanø og overvejer at få renoveret dit badeværelse, så kan du med fordel tage kontakt til Frands Jensens som er specialiseret i badeværelser. Som erfaren murermester kan vi hjælpe dig med at skabe dit drømmebadeværelse og samtidig sikre en høj kvalitet i arbejdet.

Med selv en renovering kan et badeværelse få et helt nyt liv og udtryk. Vores professionelle håndværkere løser gerne en renovering af dit badeværelse og giver det en make-over. Vi sørger for alt i processen, så du blot skal læne dig tilbage og nyde, at dit nye badeværelse er på vej. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for badeværelsesrenovering. 

Skal stilen være mere moderne, mere tidløs, eller bare mere dig? Er der slid, så badeværelset ikke fremstår så lækkert og indbydende, som du gerne vil have det? Så er det muligt at lave et lækkert, nyt badeværelse med relativt få penge ved en renovering!

Hvad indebærer en renovering af badeværelset?

Vi kan tage os af alt fra at installere nye fliser og armaturer til at bygge et helt nyt badeværelse fra bunden. Vi har ekspertise i at arbejde med forskellige materialer og design stilarter, så uanset om du ønsker et moderne og minimalistisk badeværelse eller en mere klassisk stil, kan vi hjælpe dig. Ved en renovering kan både badeværelseselementer, fliser m.m. skiftes. Dog vil vi bruge de eksisterende installationer, og derfor kan der ikke flyttes rundt på elementerne. Renovering er en rigtig god mulighed, hvis du overordnet set er tilfreds med indretningen på badeværelset og bare gerne vil give det et nyt look.

Vores ekspertise og erfaring med badeværelser gør, at vi kan se løsninger, du ikke nødvendigvis selv har tænkt på. En renovering er mindre omfattende, mindre tidskrævende og billigere end et helt nyt badeværelse – men det er stadig muligt at få et nyt og fantastisk lækkert rum ud af det.

Frands Jensen leverer alle dele til badeværelset, så du ikke har behov for at søge inspiration eller hjælp andre steder. Vi ønsker, at det skal være lige så enkelt som at købe enhver anden større vare til hjemmet.

Er installationerne på dit badeværelse max 30 år gamle, kan du formentligt få lavet en renovering. Hos Frands Jensen står vi naturligvis for hele processen fra A til B – og du involveres i det omfang, du ønsker. Vi laver en tidsplan for projektet, og du får en fast kontaktperson, som holder dig orienteret gennem hele forløbet.

Hvad får du?

 • Vi leverer en samlet renovering af et baderum i en høj kvalitet
 • Vi står for hele processen fra start til slut
 • Fast, god pris
 • Fast leveringstid
 • Kort produktionstid
 • Arbejdet udføres som aftalt og uden fejl

Når beslutningerne er taget, badeværelset er designet, og materialevalget er på plads, tager det kun ca. 14 dage at skabe drømmebadeværelset ved en renovering.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores tjenester i både Esbjerg, Sønderborg og Fanø og har mange tilfredse kunder i byerne. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dit kommende badeværelsesprojekt, og lad os hjælpe dig med at skabe dit drømmebadeværelse.

kontakt os

Gør dine badeværelses-ideer til virkelighed!

Gør dine badeværelses-ideer til virkelighed! Fortæl os om dine ønsker og tanker og få en uforpligtende snak.
Send os en besked om dit badeværelses-projekt, så kigger vi tingene igennem og vender retur snarest muligt.
Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud, der passer til dine behov og tager med glæde en snak om det hele!