Sønderborg

Find os eller kontakt os her

Brug for en badeværelsesekspert i Sønderborg og omegn?

Trænger dit badeværelse til den helt store omgang, eller kunne du blot tænke dig ganske små fornyelser? Uanset dine behov, har vi murere i Sønderborg, som vil gøre alt for at indfri dine specifikke ønsker.

Kontaktperson

Afdelingsleder Gustav Schneider
Tlf.: 41 16 40 18
E-mail: gs@frandsjensens.dk

Gustav er afdelingsleder, murermester og badeværelsesekspert i vores Sønderborg-afdeling. Kontakt Gustav for at høre, hvad vi kan gøre for dig og dit badeværelse!

Skriv til os

Lad os hjælpe dig med dit næste badeværelsesprojekt
– intet er for stort eller småt. Tøv ikke med at kontakte os.
Vi glæder os til at høre fra dig!


Det har aldrig været nemmere at få et nyt badeværelse!

Ved at indgå i et samarbejde med vores murermester i Sønderborg, er du garanteret et kvalitetssikret og solidt håndværk. Om du har brug for den helt store totalrenovering, eller blot har brug for detaljeforandringer, så sikrer vi altid et veludført håndværk.

Vi rådgiver, guider, giver idéer, planlægger, bygger og rydder op – for dig. Det har aldrig været nemmere at få et nyt badeværelse!

Murermester i Sønderborg

Murermester Frands Jensen har gennem mere end 30 år leveret klassisk murermesterkvalitet til kunder i Esbjerg og på Fanø og nu også Sønderjylland – nærmere bestemt Sønderborg. Her i byen går vores kompetente og flittige murere altid på arbejde med målet om at skabe de bedste løsninger for vores kunder.  

Vi er en virksomhed i rivende udvikling. Derfor er det også vigtigt for vores mandskab, at de konstant holder sig opdateret på tidens trend og byggeskikke. Vi giver den enkelte medarbejder mulighed for at dygtiggøre sig indenfor det område, de brænder for – og derfor har vi i dag også specialiseret håndværkere, med sans for detaljer og godt håndværk.

Hvad kan vi tilbyde?

Så står du og mangler et nyt badeværelse i Sønderborg, kan vi trygt hjælpe dig. Hos Frands Jensen har vi det mandskab og de underleverandører, der skal til for at udleve dine ønsker. Derfor får du også den fulde pakkeløsning med os, når vi tager dig igennem processen fra start til slut.

I starten får vi fastslået dine helt specifikke ønsker og krav, hvor vi rådgiver dig igennem hele processen. Når idegenereringsfasen er ovre, går udførelsen i gang. Her kan du læne dig trygt tilbage, mens vi får virkelighedsgjort dit drømmebadeværelse. Løbende holder vi møder, hvor du med en fast kontaktperson kvalitetskontrollerer.

Når projektet er færdiggjort, og vi har ryddet op efter os, har du et spritnyt badeværelse, klar til mange års brug.

Lad os starte samarbejdet!

Har vi vakt din nysgerrighed og interesse, kan du få en specifik pris på din opgave ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Herefter vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Ellers er du også velkommen til at tage direkte kontakt til vores murerformand og afdelingsleder Gustav Schneider, som sidder i Sønderborg-afdelingen. Gustav kan fanges på 41 16 40 18 eller på gs@frandsjensens.dk. Tøv ikke med at kontakte os