Om os

Solidt håndværk – og mere til

Solidt håndværk – og eksperter i badeværelser

Murermester Frands Jensen har gennem mere end 30 år leveret kvalitetsbadeværelser til kunder i Esbjerg og på Fanø – og nu også Sønderjylland. 

Vi har gennem årene haft ekspertise inden for både ombygning af boliger, facademaling, restaurering af ældre huse og meget mere. Men i dag er det badeværelser, der er vores helt store passion og stolthed. 

Vælger du Frands Jensen, vælger du ordentlighed, kvalitet og faglig stolthed. Det er vigtigt for os, at både slutproduktet er som aftalt, og at processen er god for alle parter. Alt bliver udført ordentligt og efterladt opryddet – og selvfølgelig til rette tid. Her er et ord et ord og en aftale en aftale. 

Hos Frands Jensen ønsker vi at køb af et badeværelse bliver en let proces. Derfor leverer vi alt til badeværelset, så du ikke har behov for at søge materialer eller hjælp andre steder fra.

Vi evaluerer altid arbejdet sammen med kunden efter udførelse. Vores arbejde er først godt nok, når kunden er tilfreds.Vores dygtige og pålidelige team

Hos Frands Jensen har vi det mandskab og de underleverandører, der skal til for at udleve dine ønsker. Flere af vores medarbejdere, samarbejdspartnere og leverandører har været med os i over 20 år, og alle er erfarne, dygtige folk, som man kan regne med.

Vi arbejder hele tiden på at have det bedste setup til at servicere vores kunder, og det skal altid være nemt for dig at komme i kontakt med alle vores medarbejdere.


Vi gør det nemt at få et nyt badeværelse

Hvert år leverer vi mere end 200 nyrenoverede badeværelser til private boligejere. Vi lægger vægt på at skabe tidssvarende badeværelser, som øger boligens værdi og imødekommer den enkelte kundes behov.

Vores speciale er individuelle, skræddersyede løsninger – til dig, der ønsker moderne funktionalitet og højeste kvalitet leveret i et trygt og ordentligt samarbejde. Og så skal det være nemt. Det er vores mål, at køb af et nyt badeværelse skal være lige så simpelt for dig som køb af enhver anden vare.

Skal der ske noget nyt på dit badeværelse? Så læs mere om nye badeværelser hos Frands Jensen.

God rådgivning

For os starter godt håndværk altid med god rådgivning. Vi lytter nysgerrigt til dine ønsker og kommer med input til, hvordan projektet kan udføres bedst muligt inden for det angivne budget. Det vigtigste for os er, at du bliver glad for resultatet. Derfor har vi en løbende dialog med vores kunder – både før, under og efter projektets udførelse. Det er god kundeservice for os. 

Kontakt Murermester Frands Jensen i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

30 år med håndværk og vokseværk

I mere end 30 år har Murermester Frands Jensen udført murerarbejde på Fanø og i Esbjerg. Siden Frands grundlagde virksomheden, er den vokset med medarbejdere og afdelinger i Esbjerg, på Fanø og senest i Sønderborg. Målsætningen forbliver dog den samme: Godt håndværk, personlig rådgivning og løsninger af høj kvalitet.

Rødder i det lokale

Murermester Frands Jensen blev etableret i år 2000 af Frands Jensen. På daværende tidspunkt havde Frands allerede 10 års erfaring som murersvend bag sig og havde tidligere arbejdet på projekter i både Esbjerg og på Fanø, som også blev udgangspunktet for hans virksomhed.

En virksomhed i udvikling

Der er sket meget de seneste 30 år: medarbejderstaben er vokset, og med vores tre forskellige afdelinger kan vi være tæt på kunderne. Der er løbende blevet tilført nye kompetencer samt tilpasninger til tidens trend og byggeskikke, ligesom den enkelte medarbejder har mulighed for at dygtiggøre sig inden for det område, de brænder for.
De senere år har vi for alvor specialiseret os i skræddersyede kvalitetsbadeværelser og befinder os nu helt oppe i badeværelsernes superliga. Læs mere om nye badeværelser her.

Ledige stillinger

Vi søger en flisemurer, der søger nye, spændende opgaver og udfordringer i Esbjerg

ESBJERG

 

Virksomheden Frands Jensen Badeværelser søger en uddannet flisemurer til:

 • Renovering af badeværelser
 • Flisearbejde

Vores værdier:

 • Vi vil være kundens foretrukne virksomhed i Esbjerg og Fanø til at udføre kvalitetsbadeværelser
 • Give kunden en god og professionel oplevelse (kundeoplevelse)
 • Udvikle og motivere vores medarbejdere, så de har de bedste kompetencer til at udføre kundens opgaver

 Arbejdsopgaver:

 • Udføre flisearbejde
 • Planlægning af opgaver fra start til slut
 • Kontakt med kunder og leverandør

 Vi forventer, at du:

 • Er faglig dygtig
 • Er serviceorienteret
 • Kan samarbejde med andre kollegaer, kunder og leverandør
 • Kan arbejde selvstændig
 • Er resultatorienteret
 • Kan indgå i virksomhedens værdier
 • Har kørekort

 Vi kan tilbyde:

 • Udfordrende og spændende opgaver
 • Udviklingsmuligheder og efteruddannelse
 • Gode kolleger
 • Uddannede ledere
 • Sikre arbejdsforhold og sikkerhed i ansættelse
 • Løn efter kvalifikationer, erfaring og anciennitet
 • Bil
 • Frihed under ansvar

 Tiltrædelse

 • Snarest mulig

Arbejdstid

 • 37 timer per uge eller efter aftale

Frands Jensen Badeværelser – kvalitetsbadeværelser fra start til slut

Frands Jensens Badeværelser er specialister i kvalitets badeværelser. Vi ønsker at det skal være lige så nemt at købe et badeværelse som køb af enhver anden større vare til huset.

Frands Jensen står for kvalitet og faglig stolthed. Med over 30 års erfaring i renovering af badeværelser, og over 200 nye badeværelser om året, tillader vi os at kalde os eksperter Det er vigtigt for os, at både slutproduktet er som aftalt, og at processen er god for alle parter. Alt bliver udført ordentligt og efterladt opryddet – og selvfølgelig til rette tid.

Vi har rigtig travlt og vil gerne have en ny med på holdet, men venter gerne på den rette.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak.

Murermester Frands Jensen, tlf. 4018 9691
Info@frandsjensens.dk

Tjek vores hjemme- og Facebook side for mere information om os og vores arbejde.

Vi søger en flisemurer, der kan levere kvalitetshåndværk med flair for fliser og klinker i Sønderborg

SØNDERBORG

Kan du levere kvalitetshåndværk til aftalt tid? Vi søger mureren, der kan levere kvalitetshåndværk til aftalt tid.

Er du en kvalitetsbevidst murer, som er stolt af dit håndværk? Har lyst til at arbejde med spændende projekter især inden for badeværelser? Så læs videre – det er nok dig vi søger!

Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold, hvor bil og det rette værktøj er en del af dagligdagen. Vi arbejder i små selvstyrende teams, hvor I sammen løser en række opgaver og kommer helt tæt på kunderne. Du er selv med til at forme din hverdag med mulighed for fleksible arbejdstid, så du kan få balance i din hverdag. Her kan bl.a. nævnes flextid, 4 dags uge og seniorordning.

Vi går langt for den rigtige medarbejder med de rette kompetencer, som kan servicere og løse vores kunders byggeprojekter.

Vi er specialiseret i badeværelser, hvorfor det er vigtigt at du har erfaring indenfor dette område. Derimod kan vi love dig tryghed i din ansættelse, da der er projekter hele året rundt.

Vi forventer at du:

 • Har flere års erfaring med murerfaget og kan varetage flisearbejde, samt kendskab til renovering af boliger
 • Har lyst til at samarbejde med dine kollegaer, kunder og vores samarbejdspartnere
 • Er serviceorienteret og kan varetage kundekontakt
 • Har kørekort
 • Sætter en ære i dit håndværk
 • Bidrager til en god arbejdskultur med en uformel omgangstone

Vi har rigtig travlt og vil gerne have en ny med på holdet, men venter gerne på den rette.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak.

Murermester Frands Jensen, tlf. 4018 9691
Murerformand Gustav Schneider, tlf. 4116 4018
Murerformand Jan Strand, tlf. 4018 4757

Info@frandsjensens.dk

Tjek vores hjemme- og Facebook side for mere information om os og vores arbejde.