Renovering af badeværelse på 1. sal

Drømmebadeværelset

Renovering af badeværelse på 1. sal

Trænger badeværelset på 1. sal til den helt store omgang, eller kunne du blot tænke dig ganske små fornyelser i kælderens badeværelse? Vores professionelle murer sørger for at komme i mål med netop dine ønsker, uanset etage.

At få et nyt badeværelse behøver ikke være en lang og bøvlet proces. Hos Frands Jensen tager vi os af alt det praktiske og administrative – fra start til slut. Det er ikke opgavens størrelse, der er afgørende: vi løser både store og små renoveringsprojekter. Og kan både varetage opgaven som totalleverandør eller som underentreprenør (med ansvar for murerarbejdet alene).

For os er det lige så vigtigt som det praktiske arbejde at stå til rådighed som din sparringspartner og rådgive dig om dine valg igennem hele processen. Du skal nemlig gerne stå tilbage med et badeværelse, som du også er tilfreds med om 10 år.

 

Vi visualiserer dine ønsker

Du sidder måske med en masse tanker og ideer til dit drømmebadeværelse, men har svært ved at se det for dig. Det kan vi hjælpe med! Vi kan tegne dit tænkte badeværelse i 3D format, og dermed visualisere dine tanker. Dette er et godt redskab at bruge i idegenereringsfasen, hvor det er nemmere at genoverveje valg og løsninger, når man ser alle elementerne sammen.

Vi leverer hvert år mere end 200 nyrenoverede badeværelser til private boligejere. Hermed har vi udført mange forskellige badeværelser, og har udtænkt mange forskellige kreative løsninger. Derfor kan vi være en god hjælp, og kan rådgive om alt lige fra indretning til materialevalg.

Her på siden finder du et udpluk af badeværelser på 1. sal, som vi har udtænkt og bygget for tidligere kunder – og du er meget velkommen til at tage et kig og lade dig inspirere!

 

Lad os starte samarbejdet!

Er du interesseret i at høre en specifik pris for netop dét projekt, du har i tankerne? Så henvend dig i vores kontaktformular. Herefter vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Hvis du derimod stadig er i tvivl om hvordan man virkeliggør dit drømmebadeværelse, så sidder vi klar til at rådgive og hjælpe dig fra A til B. Sammen kan vi finde frem til de rette valg og løsninger, som passer perfekt ind i netop dit hjem.

Vi har afdelinger i både Sønderborg, Esbjerg og på Fanø. Her sidder vores professionelle og kreative murer klar til at hjælpe dig. For os starter godt håndværk nemlig altid med god rådgivning.

Kontakt Murermester Frands Jensen i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

kontakt os

Gør dine badeværelses-ideer til virkelighed!

Gør dine badeværelses-ideer til virkelighed! Fortæl os om dine ønsker og tanker og få en uforpligtende snak.
Send os en besked om dit badeværelses-projekt, så kigger vi tingene igennem og vender retur snarest muligt.
Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud, der passer til dine behov og tager med glæde en snak om det hele!