Blåvand

Find os eller kontakt os her

Mangler du en murer i Blåvand?

Så er det os, du leder efter. Hos Murermester Frands Jensen har vi kompetente og pålidelige murere i Blåvand og omegn, som står klar til at hjælpe dig igennem hele processen – fra start til slut. Vi har over 30 års erfaring, og leverer hvert år mere end 200 nyrenoverede badeværelser til tilfredse kunder.

Kontaktperson

Murerformand Jan Strand
Tlf.: 75 12 96 91
E-mail: info@frandsjensens.dk

Jan er murerformand i vores Esbjerg afdeling, og tager sig dermed også af Blåvand. Han arbejder fortrinsvis med opgaver inden for renovering af badeværelser og er derfor endnu en af vores dygtige badeværelseseksperter.

Jan arbejder med projekterne – fra den praktiske del starter. til den slutter. Han har overblikket på projektet, og I vil altid kunne spørge ham om processen.

Skriv til os

Lad os hjælpe dig med dit næste badeværelsesprojekt
– intet er for stort eller småt. Tøv ikke med at kontakte os.
Vi glæder os til at høre fra dig!


Vi er med dig hele vejen

Trænger du til et spritnyt badeværelse, eller skal dit nuværende blot peppes op? Vi tilbyder totalrenovering, delrenovering og flise- og murerarbejde. Gennem et trygt og ordentligt samarbejde med dig finder frem til dine præcise behov. Vi lytter nysgerrigt til dine ønsker, og sammen skræddersyer vi den bedste løsning til dig.

Efter vi sammen har fastslået det ønskede resultatet, går vi straks i gang med arbejdet. Her kan du trygt læne dig tilbage, mens vi virkeliggør dit drømmebadeværelse.

Tag kontakt i dag

Vores murer i Blåvand og omegn står klar til at rådgive, planlægge og idegenerere. Så tag kontakt i dag, så vi hurtigere kan komme i gang!

Kunne du tænke dig en specifik pris på lige netop din opgave, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. På siden finder du vores kontaktformular, som du nemt kan udfylde. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.